Nyitvatartás: 8:00-16:00 H-P
Telefon: 06 20 7777 510
Minden ami munkaruha Minden ami munkaruha Minden ami munkaruha

Leila Tunika

5 589 Ft
Nettó ár: 4 401 Ft
Cikkszám: Doki1
Készlet információ: 3-15 napon belül

Lehetséges választások

* Méret:

Vészhelyzetben is a topon!


Kórházakban, klinikákon vagy az idősgondozásban nincs olyan nap, hogy ne történne valamilyen "baleset". Hoznak egy beteget, sürgősen be kell avatkozni: ilyenkor nem számít más, csak az emberélet. Az orvosi, ápolónői munkaruhák pedig a nap végére foltosan kerülnek mosásra, és a sok mosás hatására néhány hét után már jelentősen veszítenek színükből, formájuk tartósságából.


Intézményvezetőként Ön is úgy látja, hogy fontos lenne, hogy az orvosok szaktudásukhoz méltó, minőségi ruhában képviseljék a kórházát, az ápolók pedig tiszta, kellemes megjelenésükkel biztonságérzetet keltsenek a betegben?


Fő a feje, miként juthatna hozzá - kórházi beszerzőként - tartós, minőségi, ám jó árérték arányú termékekhez?


Vajon lehet-e "vészhelyzetben" is "formában" maradni? Tiszta, minőségi - akár divatos - munkaruhában? 


A Hallali speciális kórházi ruházatait a kiváló minőségű, szín- és mérettartó Kingsmill textilből készítettük, modelljeiket pedig a legújabb trendek szerint terveztük: a divatos megjelenés mellett kényelmet, tartósságot és kiemelkedő mozgásszabadságot biztosítanak a viselőjének. Kórházi ruházatunkat nemcsak orvosoknak, ápolóknak, hanem kozmetikákban, fodrászatokban dolgozóknak is ajánljuk. Rendszeres megrendelőinknek folyamatosan tartunk raktáron belőle.

 

Jellemzők: 60%pamut - 40% polieszter

Minden Ami Munkaruha 2010-2013