Nyitvatartás: 8:00-16:00 H-P
Telefon: 06 20 7777 510
Minden ami munkaruha Minden ami munkaruha Minden ami munkaruha

A legjobb munkatárs a hideg ellen!

A legjobb munkatárs a téli hidegben: Unisex polár mellény

A hideg minden munkát keservessé tehet: a fázó ember nem tud arra koncentrálni, amire kellene. Éppen ezért nagyon fontos a megfelelő, meleg ruházat viselése. Az unisex polár mellény melegen tartja a dolgozót, aki ugyanakkor szabadon mozoghat benne!

Ahhoz, hogy az ember jól tudja végezni a munkáját – a megfelelő védőöltözet mellett – fontos az is, hogy olyan ruházatot viseljen, ami megfelel az adott körülményeknek. A hideg időben végzett szabadtéri munkák esetén ez különösen fontos, de ugyanez a helyzet egyes raktárakban és a hűtőházakban is, ahol gyakran egész évben téli hidegben kell dolgozni.

A különböző pulóverek és dzsekik alapvető ruhadarabok, ám aki huzamosabb ideig dolgozik hideg helyen, annaka réteges öltözködés nemcsak áldás, de átok is lehet. 2-3 rétegnyi meleg ruha már kellemetlenül korlátozhatja például a karok mozgását, ami így könnyebben elfáradhat vagy elzsibbadhat, ez pedig számtalan tevékenység közben jelenthet komoly akadályt. A karok ráadásul – a derékkal, a háttal és a mellkassal ellentétben – nem tartoznak a legfázósabb testrészek közé, így gyakran teljesen fölösleges túlzottan bebugyolálni őket.

Pontosan erre a problémára találták ki a mellényeket: pulóver fölé, dzseki alá egyaránt felvehetőek, a karokat viszont szabadon hagyják.

A polár mellények nemcsak télen, de csípős tavaszi és hűvös őszi napokon is jó szolgálatot tehetnek bárkinek. A puha, meleg, mégis nagyon könnyű és kellemes tapintású, 100% poliészter anyagú mellények egész nap gond nélkül viselhetők, a bolyhosodás elleni védelem pedig garantálja, hogy hosszú idő után is úgy nézzen ki, mintha új lenne. Ez elsősorban (de nem kizárólag) olyan munkák esetében fontos, ahol a dolgozó ügyfelekkel, partnerekkel találkozhat, a jó megjelenés elengedhetetlen. Jobb minőségű, szebb állapotú ruhában az ember amúgy is jobban érzi magát, és szívesebben is dolgozik.

 Mivel unisex viseletről van szó, férfiak és nők is hordhatják, többféle színben, így egy cégen belül könnyen kialakíthatók különféle színkódok például nemek, vagy munkavégzési részleg alapján.

Akár átmenetileg, akár tartósan kell alkalmazottainak hűvös, hideg helyeken dolgoznia, az unisex polár mellény az egyik legjobb választás!

Minden Ami Munkaruha 2010-2013