Nyitvatartás: 8:00-16:00 H-P
Telefon: 06 20 7777 510
Minden ami munkaruha Minden ami munkaruha Minden ami munkaruha

A baseball sapka, mint munkaruha

A baseball sapka, mint munkaruha

Egyszerű, célszerű és remek kiegészítője lehet a munkaruházatnak a baseball sapka: nem véletlenül vált az egyik legnépszerűbb fejfedővé az egész világon. Most azt mutatjuk be, miért jó a baseball sapka mint munkaruha.

Egy magára adó cég számára nélkülözhetetlen a dolgozók munkaöltözetének egységesítése, legyen szó hagyományos viseletről, vagy védőöltözetről.
Az, hogy az egységesítésben ki meddig megy el, az adott szervezet működési profilján túl függ a cég arculatától és persze a személyes ízléstől is. Bizonyos esetekben a túlzottan egységes viselet részben fölösleges, vagy akár nevetséges hatást is kelthet, máskor viszont éppen ellenkezőleg: az egységesség hiánya akár komolytalannak is láttathatja a céget.

Éppen ezért rendkívül fontos alaposan megfontolni, mely darabok alkossák a formaruha kötelező és szabadon választott elemeit.

A sapka kérdése igen fontos téma, hiszen a legtöbb esetben a fejet pillantjuk meg először: az egységes póló, pulóver hideg idő esetében eltűnhet a kabát alatt (hacsak nincs formadzsekink) a sapka viszont állandóan szem előtt lesz.

Napjainkban az összes fejfedő közül a baseball sapkák a legnépszerűbbek, darabszámban és kedveltségben is messze kiemelkednek versenytársaik közül. Ha tehát egységes sapkaviseletben gondolkodik, mindenképpen érdemes először ezt a leehetőséget megfontolni.

 

5 érv a baseball sapka mellett

1.       Elég egy, vagy legfeljebb kétféle méretben megrendelni, hiszen fejmérettől függően állítható

2.       Könnyed és laza viselet, ami közvetlenséget sugall

3.       Rengetegféle színben és stílusban kapható, vagyis könnyedén beilleszthető a cég arculatába

4.       Mivel kényelmes és hétköznapi viselet, a dolgozók is szívesebben hordják majd, nem kell attól tartani, hogy csak az ellenőrzések alatt kapják elő a szekrényből

5.       Reklámfelület és fejvédő egyben

A baseball sapka sokféle cég profiljába illeszkedik, annál is inkább, mivel manapság egyre nagyobb igény mutatkozik a közvetlenségre, ami a vállalatok és vevőkörük kapcsolatára is kihat. A baseball sapka pedig pont ezt a közvetlenséget sugallja, azt jelzi, hogy munkavállalónk éppen olyan ember, mint a vele szemben álló vásárló; az egyedi design, szín és mintázat mégis megkülönbözteti őt a többiektől, a versenytársakat is beleértve.

 

A baseball sapka akkor is kiváló választás, ha nem szeretnénk eltúlozni a formaruhát. Ha dolgozóink szabadon választott öltözéke mellett pusztán a sapkájuk egységes, az már elegendő arra, hogy megkülönböztesse őket másoktól, és visszafogottan, mégis határozottan mutassa: egy céghez tartoznak.

A sapka azonban csak akkor éri el a kívánt hatást, ha

1.       Mindig tiszta és ápolt

2.       Nem fakul ki a színe vagy kopik le róla a céglogó

3.       Ép és nem szakadt

4.       Illeszkedik a cégünk arculatába

Ellenkező esetben nem várt hatásokkal kellhet szembenéznünk, hiszen a rossz állapotú munkaruha az emberek szemében nem a munkavállalót, hanem magát a céget minősíti. Éppen ezért akár sapkáról, akár bármilyen más munka-vagy formaruháról van szó, mindig fordítsunk figyelmet a minőség és az állapot folyamatos ellenőrzésére!

Minden Ami Munkaruha 2010-2013