Nyitvatartás: 8:00-16:00 H-P
Telefon: 06 20 7777 510
Minden ami munkaruha Minden ami munkaruha Minden ami munkaruha

Tork termékforgalmazás

A Tork termékek teljes választéka áruházunkban Nyíregyházán!

A Tork nem csupán termékeket árusít, komplett megoldásokkal kívánja elősegíteni minkenapi munkáját.

A Tork kiváló minőségű papírok mellett a felhasználók igényei alapján kifejlesztett adagoló rendszereket kínál, ezek együttesen nyújtják Önnek a tökéletes megoldást.

A Tork-ról

A Tork higiéniai rendszerei megbízható megoldást kínálnak használóinak a mosdóhigiénia, intézményi higiénia, vendéglátás és konyhai higiénia, valamint az egészségügy és az ipar területén.

Egyszer használatos papír törlői valamint az üzemeltetésükhöz szükséges adagoló berendezések könnyítik meg életünket a mindennapi higiénia terén, dekoratív tissue szalvétái színesítik terített asztalainkat, valamint ipari törlőpapírjai teszik gördülékenyebbé a munkafolyamatokata a teljesítmény szolgálatában.

A tökéletes higiénia biztosítása érdekében keresse meg az Önnek leginkább megfelelő rendszert mosdójába, konyhájába, rendelőjébe, vendéglátó egységébe illetve ipari üzemébe.

Funkcionális design a kialakításban

A funkcionális kialakítású Tork adagolók és kiváló minőségű Tork töltőanyagok megfelelően kiválasztott kombinációja nagyban segítheti munkáját. Használatukkal időt, energiát és nem utolsós sorban pénzt takaríthat meg.

Termékeink kialakításánál vállalatunk különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy a megnyerő külsejük mellett gazdaságosak, praktikusak és könnyen használhatóak legyenek.

Minden Ami Munkaruha 2010-2013