Nyitvatartás: 8:00-16:00 H-P
Telefon: 06 20 7777 510
Minden ami munkaruha Minden ami munkaruha Minden ami munkaruha

Portwest C775 Cambridge séfkabát

6 397 Ft
Nettó ár: 5 037 Ft
Gyártó: Portwest
Cikkszám: C775XR
Készlet információ: 3-15 napon belül

Lehetséges választások

* Szín:

* Méret:

Amikor a séfet kihívják…

A gasztronómia lelkes megszállottjaként a kulisszák mögött kreálod az ízletesebbnél ízletesebb és a gyönyörűbbnél gyönyörűbb kulináris remekeket? Egész este a háttérben maradsz, ám amikor egy lelkes gurman a séfnek személyesen szeretne gratulálni, ki kell lépned a konyha "kulisszái" mögül, s mutatkoznod kell a vendégek között?

Pedig egész nap gőzben, forróságban álltál a tűzhely mellett - a szószoktól, szaftoktól pecsétes, kedvenc, ám a sok mosástól mostanra már viseletes öltözékedben!

És ekkor szólít a vendég… Csak nem mondasz le a személyes találkozó lehetőségéről egy ilyen csekélység miatt?!

Ugye milyen jó lenne, ha este csak bevágnád a mosógépbe a ruhádat, és másnap foltmentesen húzhatnád magadra? Ha nem szakadna Rólad a víz a forró tűzhely mellett, és még késő este is fitt és jó kedvű maradnál? És azt se bánnád, ha kedvenced a sok mosás hatására nem veszítene sem a színéből, sem a formájából, így sokáig egyedi megjelenést biztosítana Neked, és méltó "köretet" a gasztronómiai  alkotásaidnak?
A Hallali formatervezett, séf ruházatai 100% prémium pamutból készültek, melyek nemcsak strapabírók, bírják a mosást, de garantálják a kényelmet, akár meleg munkakörülmények között is. Exkluzív 100% pamut séfkabát választékunkat pedig még CooliteTM lélegző betétekkel is elláttuk!

 

Jellemzők: Cambridge séfkabát modellünk parktikus és stílusos, mell és ujjzsebbel, levehető gombokkal, komfort hálóbetétekkel, egyedi hátkialakítással készül. A prémium alapanyag és az elegáns megjelenés kiváló kombinációja.

Termékleírás
Anyag 100% Pamut
Anyag leírás 100% pamut, 190g
Biztonság
Antisztatikus Nem
Minden Ami Munkaruha 2010-2013